Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Адмірал F1 0,25 г

Посухостійкий, надійний гібрид з чудовим врожаєм! Новий великоплідний, середньоранній (100-110 днів) гібрид для вирощування під плівковими укриттями і у відкритому грунті. Рослина потужна, заввишки 100-110 см, напіврозлога, добре облистяна. Плоди конусоподібні, гладкі, глянцеві, товщина стінок 6-7 мм, маса 140-180 г. Забарвлення в технічній стиглості зеленувато-біле, в біологічній - червоне. Посухостійкий, надійний гібрид з дружнім хорошим врожаєм. Плоди добре зберігаються, транспортабельні. Для вживання в свіжому вигляді та консервування. Товарна врожайність 5,4-6,2 кг/кв.м.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння перець Солодкий Адмірал F1 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Турбо Престо 3 Актив 4 мл : 22,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Шатер суміш 0,5 г : 10,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Адмірал F1 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, допоможемо купити інсектициди та Києві, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем.