Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Колобок 0,25 г

Смачний, ранній, ароматний - один з найкращих сортів перців для фарширування та консервування! Ранній високопродуктивний сорт для відкритого грунту і плівкових теплиць. Рослини компактні, висотою 40-50 см, густо вкриті листям. Плоди плоско-округлі, великі, до 130-150 г, товстостінні, 8-10 мм, з тонкою шкіркою, соковиті, ніжні, надзвичайно смачні. Забарвлення при повному дозріванні стає інтенсивно-червоне. Товарні якості відмінні, добре зберігається і транспортується. Один з кращих сортів для фарширування і консервування.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Колобок 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Лінтур 0,75 г : 8,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Вузколисті Старфайер суміш 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Колобок 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, ефективний садовий вар для вас, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.