Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Барбі F1 10 нас

Дружний та ранній урожай, чудові товарні якості, стійкість до хвороб! Ранній гібрид солодкого перцю - термін дозрівання 62-65 днів від висадки розсади. Плоди витягнуто-кубовидної форми, розміром 10-12х8-10 см, середньою вагою 170-190 г. У технічній стиглості плоди забарвлені в колір слонової кістки, а в біологічній. - у яскраво-червоний. За оптимальних умов середня вага плоду може досягати 200-220 г. Гібрид характеризується чудовими товарними якостями та добре транспортується на далекі відстані. Рослина компактна, з дружним дозріванням плодів. Гібрид стійкий до вірусу тютюнової мозаїки, плямистості перців та вірусу огіркової мозаїки. Призначений для вирощування у відкритому та захищеному ґрунті. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Барбі F1 10 нас : 32,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Помпоноподібна Пінг-Понг Супрім 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Барбі F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, допоможемо купити інсектициди та Києві, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, замовити насіння чагарників та дерев, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.