Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Східна Зоря Жовта 0,25 г

Великоплідний, високоврожайний сорт з високими смаковими та товарними якостями! Чудовий великоплідний ранньостиглий (100-110 днів) сорт. Плодоношення рясне, з дружньою віддачею врожаю, формує кущ висотою 60-70 см з дуже ефектними кубовидними товстостінними чотирикамерними плодами, масою 180-200 г. Плоди соковиті, ніжні, надзвичайно смачні, з тонкою шкіркою, золотаво-жовтого кольору, з високим вмістом каротину. Врожайність висока, транспортабельність і товарність плодів відмінні.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Східна Зоря Жовта 0,25 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид+фунгіцид Антигусін+Самшит (4мл+3 мл) : 15,00 грн

Ціна на насіння лобелія Ампельна Сапфір 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Східна Зоря Жовта 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо поштою насіння тютюну курильного, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, купити насіння картоплі та гарбуза, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., найкращі насіння салату для вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.