Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Джеміні F1 8 нас

Відмінний, великоплідний, високоврожайний гібрид жовтого перцю з високими смаковими якостями! Надзвичайно продуктивний гібрид солодкого перцю для відкритого ґрунту та плівкових теплиць. Дуже ранньостиглий (плоди починають дозрівати на 72-78 день після висадки розсади). Плоди кубовидно-подовжені, чотирикамерні, дозрівають із темно-зелених у яскраво-жовті, мають високі смакові якості. Рослина потужна, прямостояча, добре захищає плоди від сонця, одночасно формує 7-10 однорідних плодів середньою масою 320-400 г.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Джеміні F1 8 нас : 51,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Фюзілад Форте 150 ЄС к.о. 100 мл : 150,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Полярна Ведмедиця 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатін Мікс 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Джеміні F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, мінеральні добрива за акційною ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння овочів будь-яких видів, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.