Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Білозірка 0,25 г

Дружнє дозрівання, висока лежкість та транспортабельність! Високоврожайний, популярний, середньоранній (110-115 днів) сорт для відкритого грунту. Рослина висотою 40-50 см. Плоди конусоподібної форми, ребристі, із загостреною вершиною. Забарвлення в технічній стиглості світло-кремове, в біологічній - червоне. Товщина стінки - 6,5-7,5 мм. Маса плоду 100-150 г. Смакові якості плодів відмінні. Дозрівання плодів дружнє. Лежкість і транспортабельність високі. Сортостійкий до комплексу хвороб і перепадів температур, використання універсальне.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння перець Солодкий Білозірка 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 50 г : 140,00 грн

Ціна на насіння агератум Блакитна Лагуна 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Білозірка 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, мінеральні добрива за акційною ціною, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.