Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Геракл 0,25 г

Великоплідний, товстостінний, з високим вмістом вітамінів та мікроелементів! Чудовий середньостиглий (95-105 днів) великоплідний сорт. Рослина потужна, добре вкрита листям. Плоди крупні, видовжено-кубовидні, злегка ребристі, товстостінні (7-9 мм), вагою 200-300 г, з соковитим, смачним, ароматним м"якушем з високим вмістом вітаміну С. Забарвлення плодів в технічній стиглості темно-зелене, в біологічній темно-червоне. Смакові якості чудові.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Геракл 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид+фунгіцид Антигусін+Самшит (4мл+3 мл) : 15,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Гордість Осені суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор початок вегетації (NPK 30.10.10) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Геракл 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, ефективний садовий вар для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., якісні насіння квітів з доставкою по Україні.