Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Мерцедес 0,25 г

Високоврожайний, популярний, стійкий до хвороб, з відмінним смаком та ароматом! Ранній (60-65 днів), високопродуктивний сорт зарубіжної селекції. Кущ компактний, висотою 70 см, плоди яскраво-червоні, гладенькі, з блискучою поверхнею, конічної форми, масою 150-180 г, довжиною 12-15 см, товщина стінки 7-9 мм. Кількість плодів на рослині 15-20 шт. Смакові якості дуже високі: плоди соковиті, солодкі, ніжні, ароматні. Цінується за стабільно високу врожайність, чудові якості плодів при консервуванні, стійкість до захворювань.

Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Мерцедес 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Джип 4 мл : 24,00 грн

Ціна на насіння петунія Ампельна Суміш Балкон 0,2 г : 10,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Борна кислота 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Мерцедес 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, допоможемо купити інсектициди та Києві, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.