Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Купець 0,25 г

Солодкий, ароматний смак, висока здатність до зав"язування плодів навіть при несприятливих погодних умовах! Відмінний смак, високий урожай. Ранньостиглий (110-112 днів) сорт для відкритого грунту і плівкових теплиць. Кущ напіврозлогий, висотою 75-85 см. Плоди великі, пірамідальной форми, масою 70-100 г, забарвлення в технічній стиглості зелене, в біологічній - червоне. М"якуш плодів соковита, ароматна, з високим вмістом цукрів. Стійкий до несприятливих погодних умов.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Купець 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння рицина Імпала Роуз 5 нас : 12,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Купець 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.