Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Червоний Гігант 0,25 г

Переваги сорту - великоплідність, відмінний смак, сильний та приємний аромат, висока врожайність! Середньостиглий сорт. Рослина потужна, заввишки 100-120 см. Плід кубовидний, масою 400-600 г, окремі плоди до 1000г. Довжина плоду 20 см і більше, товщина стінок 6-10 мм. Основні переваги сорту-крупноплідність, ароматність, відмінний смак і висока врожайність. При сприятливих умовах з куща можна зібрати 10 і більше плодів. Схема посадки- 45х 45 см. Дотримуючись агротехніки вирощування і схеми посадки цього сорту, можна зібрати 1000ц / га. Салатом, приготованим з одного перцю цього сорту, можна нагодувати всю сім"ю!

Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Червоний Гігант 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Актара 25 WG в. 1,4 г : 15,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Шатер суміш 0,2 г : 7,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Червоний Гігант 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.