Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Каліфорнійське Чудо 0,25 г

Дуже популярний сорт універсального використання з відмінними смаковими якостями! Дуже популярний, середньостиглий (100-110 днів) високоврожайний сорт. Рослина детермінантна. Плоди висячі, кубовидної форми, гладкі, глянцеві, червоні. Число гнізд 3-4, маса плода 100-130 г, довжина 10-11 см, ширина 9-10 см. Товщина стінок 5-6 мм. Смакові якості відмінні, плоди соковиті з сильним ароматом. Стійкий до вірусу тютюнової мозаїки. Чудовий сорт для салатів, овочевих страв і фарширування.

Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Каліфорнійське Чудо 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фундазол 10 г : 36,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна багатоквіткова Інгрід 20 нас : 11,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Каліфорнійське Чудо 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.