Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Гострий Хабахот F1 8 нас

Новинка сезону -  один з найгостріших перців з високою врожайністю та яскравим тропічним смаком! Гібрид гострого перцю, виведений із традиційного перцю типу Хабанеро, але з більш високою врожайністю. Рослина дуже потужна, з великою кількістю плодів, висотою 60-80 см. Гібрид характеризується високою плодів, що зав'язує, і тривалим періодом плодоношення. Плоди конічні, з тупим кінчиком, формою нагадують ліхтарики, трохи зморщені, з глянсовою восковою поверхнею, довжиною 2-6 см і 3 см в діаметрі. У міру дозрівання плоди змінюють колір від зеленого до жовтого, а потім набувають помаранчевого кольору, а в повній біологічній стиглості стають яскраво-червоними. Цей гібрид перцю входить до складу найгостріших соусів. Його широко використовують як у свіжому, так і сушеному вигляді. Особливо він популярний і є невід'ємною частиною мексиканської кухні. Плоди можна використовувати в їжу, починаючи з періоду біологічної стиглості, але всі свої основні смакові якості він набуває в стадії повної стиглості. Широко використовують для приготування м'ясних, рибних страв, гарнірів, супів, а також для додання гостроти алкогольним напоям.

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння перець Гострий Хабахот F1 8 нас : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння мак Східний Помаранчевий 0,2 г : 21,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Гострий Хабахот F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.