Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Біг Мама 0,25 г

Кращій сорт для свіжих салатів та овочевих закусок! Ранньостиглий великоплідний сорт. Кущі низькорослі, компактні, висотою 60-70 см. Листя середнього розміру, гладкі, темно-зеленого кольору. Плоди широкі, кубовидної форми із заглибленням у верхівці. Колір темно-помаранчовий, насичений. Плоди вагою до 200 г, з товстими, м"ясистими стінками - 7-8 мм. Сорт характеризується відмінною врожайністю, при вирощуванні у теплиці врожайність становить до 7 кг с однієї рослини. Стійкий до хвороб та шкідників. Добре переносить низькі температури. Плоди дуже смачні у свіжому вигляді, відмінно підходять для свіжих салатів та овочевих закусок. Зимові заготівлі з плодів цього сорту дуже привабливі на вигляд та відрізняються неперевершеними смаковими якостями. Відмінно підходить для заморожування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Біг Мама 0,25 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Города 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Супермахрова Дабл Каскад суміш 5 нас : 20,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Біг Мама 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, купити насіння капусти всіх видів, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.