Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Золотий Самородок 0,25 г

Соковитий, солодкий, ароматний - ідеальний для фарширування, заморожування та консервування! Високопродуктивний ранній (125-130 днів) авторський сорт комерційного призначення. Кущ висотою 50-70 см, плоди ідеальної конусоподібної форми, від зеленого до помаранчевого забарвлення, масою 100-150 г, соковиті, солодкі, ароматні, гарного товарного вигляду. Ідеальний для свіжих салатів, овочевих асорті, консервації, заморозки, фарширування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Золотий Самородок 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мідний Купорос 100 г : 33,00 грн

Ціна на насіння гіпсофіла Завірюха Сніжинка 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Аміачна N (34,4%) 1 кг : 82,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Золотий Самородок 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.