Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Гострий Вогник 0,2 г

 

Формує дуже красивий кущ з великою кількістю пекучо-гострих плодів рубінового кольору! Популярний багаторічний сорт гострого кімнатного перцю. Може вирощуватися в кімнатних умовах як горщикова культура, на підвіконні, в теплиці та у відкритому грунті. Період технічної зрілості - 120 днів, біологічної - 140. Кущ високодекоративний, пірамідальний, висотою 40-60 см, добре облистяний. Плоди подовжено-стручкової форми, насиченого рубінового забарвлення. Добре зростає в керамічному вазоні об’ємом 3-5 л, при яскравому освітленні. Використовують у домашній кулінарії при приготуванні різноманітних страв, а також при консервуванні та маринуванні. Добре зберігається у сушеному вигляді.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння перець Гострий Вогник 0,2 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Пантера 40 мл : 62,00 грн

Ціна на насіння примула Гігант Селекту суміш 0,1 г : 15,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Гострий Вогник 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння суниці та гарбуза, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, відмінна газонна трава для вас, ефективний садовий вар для вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.