Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Кирило 0,25 г

Популярний, високоврожайний сорт з товстим, солодким, соковитим та ароматним м"якушем! Дуже популярний, врожайний, середньоранній (118-120 днів) колекційний сорт для плівкових теплиць і відкритого грунту. Рослина компактна, напівштамбова, заввишки 80-100 см. До кінця липня рясно навантажується щільними товстостінними плодами масою 160-200 г. Плоди конусовидні, гладкі, глянцеві, від біло-кремового до вишнево-червоного кольору. М"якуш товстий, дуже ароматний, соковитий та солодкий.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння перець Солодкий Кирило 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунго-акарицид Скутер 40 г : 30,00 грн

Ціна на насіння гарбуз Декоративний Дрібноплідний 10 нас : 9,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Кирило 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.