Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Іволга 0,2 г

Підвищений вміст цукрів, чудовий смак та аромат! Ранньостиглий сорт солодкого перцю. Плоди конічної форми, вагою 120 г, жовтого кольору в технічній стиглості та червоного – у біологічній. Кущ потужний, добре облистнений, висотою 50-60 см. Плоди дуже солодкі, зовсім без гіркоти. Використовують у свіжому вигляді для приготування салатів, фарширування, консервування та різноманітних домашніх заготовок. Насіння на розсаду висівають у лютому-березні. Розсаду у відкритий ґрунт висаджують у віці 60-65 днів у травні. Рослина вологолюбна, при регулярних поливах забезпечить Вас відмінним урожаєм смачних та ароматних плодів. style="color:#008000;">

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Іволга 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння дельфініум Король Артур 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Іволга 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, замовити насіння чагарників та дерев, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.