Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Геркулес F1 0,3 г

Чудові смакові якості, стійкість до хвороб, висока врожайність! Середньоранній гібрид перцю. Вегетаційний період 70-75 днів. Плід м'ясистий, кубоподібної форми, блочного типу, вагою 250-300 г, товщина стінок 7-10 мм. Плоди у технічній стиглості – зелені, у біологічній – червоні. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Смакові якості дуже високі. Гібрид стійкий до вірусу тютюнової та огіркової мозаїки, плямистості та фітофтори. Використовують у свіжому вигляді, для заморожування та переробки.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння перець Геркулес F1 0,3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Низькорослі Червона Брокада 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Геркулес F1 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, ефективний садовий вар для вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.