Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Микита F1 10 нас

Потужний, високоврожайний та високотоварний гібрид! Середньоранній гібрид (75-80 днів) з потужною рослиною, формує плоди оригінального кремового кольору, які при дозріванні набувають яскраво-червоного забарвлення. Плоди кубоподібної форми, 8-12 штук на кущі. Середня вага плодів 180 г, товщина стінки 6-8 мм, розмір 8,5 х 10,5 см. Призначена для свіжого ринку, а також для переробки. Микита F1 з самого початку формує якісні плоди правильної форми та зберігає розмір та форму протягом усього періоду вирощування. Добре зберігається та транспортується. Стійкий до вірусів тютюнової мозаїки та картоплі.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння перець Солодкий Микита F1 10 нас : 35,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 150 мл : 205,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Унікум суміш 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Микита F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.