Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Каліфорнійське Чудо 0,3 г

Дуже популярний сорт універсального використання з відмінними смаковими якостями! Середньостиглий (110-115 днів), високоврожайний сорт. Рослина детермінантна, плоди висячі, кубовидної форми, гладкі, глянсові, 3-4-х камерні, червоного кольору, вагою 110-125 г, довжиною 10-11 см та шириною 9-10 см. Товщина стінок плода - 5-7,5 мм. Смакові якості відмінні, ароматний плід, соковитий. Сорт відносно стійкий до вершинної гнилі та вірусу тютюнової мозаїки. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Використовують у свіжому вигляді, у домашній кулінарії та для консервування.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Каліфорнійське Чудо 0,3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 2 мл : 24,00 грн

Ціна на насіння жоржина Мінлива Денді суміш 0,5 г : 7,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Каліфорнійське Чудо 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити насіння чагарників та дерев.