Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Подарунок Молдови 0,5 г

Висока стійкість до хвороб, універсальність, висока продуктивність - запорука популярності цього сорту! Середньоранній (120-125 днів від повних сходів до першого збору плодів у технічній стиглості) сорт, призначений для вирощування у відкритому ґрунті, плівкових та засклених теплицях. Кущ штамбовий, висотою 35-45 см. Плоди висячі, гладкі, конусоподібні, вагою 100-110 г, товщина стінок – 5-6 мм. Забарвлення в технічній стиглості світло-зелене, в біологічному - темно-червоне. Смакові якості відмінні. Стійкий до фузаріозного в'янення. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та консервування.


Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Подарунок Молдови 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Тимьян Повзучий Фіолетовий 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для кімнатних рослин (NPK 21.12.21) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Подарунок Молдови 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

тут просто купити насіння амаранту в Харкові, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.