Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Синдерелла F1 8 нас

Новинка сезону - відмінний товарний вигляд, стійкість до стресів та несприятливих умов вирощування! Новий, ранньостиглий гібрид солодкого перцю. Характеризується відмінною стійкістю до несприятливих погодних умов та невибагливістю у вирощуванні. Плоди однорідні, насиченого червоного кольору, з товстими, соковитими стінками, довжиною 8,5 см, діаметром 8 см, середньою вагою 190-200 г. Смакові якості високі. Використовують для споживання у свіжому вигляді та для переробки.

Страна происхожденияKR
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Синдерелла F1 8 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Мірабіліс Ялапа Суміш 1,5 г : 7,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для троянд (NPK 16.18.24 + 0.5 MgO) 25г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Синдерелла F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.