Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Бугай 0,25 г

Ранній, кубовидний, великий, товстостінний, красивий, смачний! Новий великоплідний ранньостиглий (100-110 днів) сорт. Плоди вражають велетенськими розмірами і тішать око благородством кольору і форми. Кущ міцний, заввишки 50-70 см. Плоди кубовидні, товстостінні, до 10 мм, масою до 250-500 г, м"якуш м"яко-жовтого забарвлення, з перлинним відливом; у стиглому виді - помаранчові. Ніжно-пряного смаку, довго зберігають прекрасний зовнішній вигляд і блиск. Сорт універсального призначення, рекомендован для вирощування у відкритому та закритому грунті.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння перець Солодкий Бугай 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунго-акарицид Скутер 40 г : 30,00 грн

Ціна на насіння обрієта Лазурний Берег 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (5,5.8,5.11,5) + S (14%) + Mg (7%) 1 кг : 105,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Бугай 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, найкращі насіння салату для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.