Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння патисон Старшип F1 5 нас

Кращий для консервування! Стабільний, високопродуктивний гібрид патисону для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Вегетаційний період 48 днів від висаджування розсади. Рослина кущова, компактна. Плоди темно-зеленого кольору, дископодібної форми з хвилястими краями, розміром 2-6 на 3-7 см. Характеризується чудовими смаковими та товарними якостями. Гібрид відрізняється високим виходом товарної продукції. Завдяки відкритому типу рослин  плоди легко збираються. Прекрасно підходить для консервування.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння патисон Старшип F1 5 нас : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння левова зіва Гібридний Махровий Твінні суміш 20 нас : 23,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння патисон Старшип F1 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, купити насіння овочів будь-яких видів, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, допоможемо купити інсектициди та Києві.