Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Дерія F1 10 нас

Високоврожайний, високотоварний, стійкий до посухи та знижених температур, ідеальний для маринування та засолювання! Середньоранній високопродуктивний партенокарпічний гібрид корнішонного типу з відмінною регенеративною здатністю. Формує по 1-2 плоди у вузлі, довжиною до 12 см. Плоди дуже однорідні, рівномірного зеленого забарвлення, великогорбчасті, щільні, добре транспортуються. Гібрид характеризується високим загальним урожаєм. Рослина дуже витривала - інтенсивність плодоношення не знижується при ґрунтовій та повітряній посусі, а також в умовах знижених температур. Завдяки високому виходу товарних плодів та їх чудовій якості, ідеально підходить для маринування та засолювання. Гібрид призначений для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях в 1-му та 2-му обертах.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Дерія F1 10 нас : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 30 г : 30,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Намет Темно-Бордова 0,3 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зав'язь (NPK 0.25.50) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Дерія F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.