Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Октопус F1 100 нас

Стійкість до високих температур та хвороб! Високоурожайний гібрид з тривалим терміном плодоношення. Плоди короткі з білими шпильками, циліндричної форми. У вузлі формується одночасно 2-3 плоди. Період від сходів до дозрівання перших плодів – 45-48 днів. Чудово переносить високі температури. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та для консервування. Стійкий до кладоспоріозу, вірусу огіркової мозаїки і особливо до хибної борошнистої роси. Урожайність - 500-700 кг/сотку.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Октопус F1 100 нас : 70,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Сюрприз Рожевий 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Октопус F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі насіння салату для вас, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.