Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Кум да Кума F1 10 нас

Ранньостиглий, стійкий до стресів, чудовий для засолювання! Бджолозапильний скоростиглий (40-45 днів) гібрид для вирощування у відкритому грунті і в плівкових теплицях. Рослина сильноросла, з високою насиченістю жіночими квітками, закладає по 2-3 зав"язі в одному вузлі. Плоди темно-зелені з невеликими світлими смужками, крупнобугорчасті, красивої циліндричної форми, довжиною 10-12 см, діаметром 3,5-4 см, масою 110-130 г, без пустот, не містять гіркоти. Гібрид характеризується високою стійкістю до несприятливих умов вирощування та основних захворювань огірка. Зеленці використовують для свіжих салатів і консервування, особливо гарні для бочкового засолювання.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Кум да Кума F1 10 нас : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Винограда 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння аліссум Золотий Розсип 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон Антистрес для овочів та фруктів NPK+Mg (15.5.30+2) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Кум да Кума F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, ефективний садовий вар для вас, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.