Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Аристократ 50 нас

Прекрасний смак плодів, ранньостиглість і стійкість до стресів! Ранній гібрид огірка пертенокарпічного типу. Період дозрівання – 35 днів. Рослина потужна, утворює 2-3 зеленці в одному вузлі. Плоди темно-зелені, вирівняні, однорідні, великогорбчасті, дуже смачні, без гіркоти. Розмір плодів 10,2 х3, 3 см, без внутрішніх порожнин. Рекомендований для вирощування у закритому та відкритому ґрунті. Гібрид ідеально підходить для засолювання. Стійкий до стресових умов вирощування.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Аристократ 50 нас : 67,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г : 30,00 грн

Ціна на насіння петунія Тритунія Гібридна Полярне Сяйво 20 нас : 16,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Аристократ 50 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, доставимо поштою насіння тютюну курильного, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, мінеральні добрива за акційною ціною.