Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Соната F1 20 нас

Стійкий до хвороб і стресів, ідеальний для маринування та засолювання! Ранньостиглий, бджолозапильний гібрид з жіночим типом цвітіння. Характеризується високою стійкістю до захворювань та несприятливих погодних умов. Плоди великогорбчасті, світло-зеленого кольору, співвідношення довжини до діаметру – 3,1:1,0. Ідеально підходить для маринування та засолювання.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Соната F1 20 нас : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння диморфотека Весняне Асорті 0,2 г : 6,50 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для розсади з прилипачем NPK (13.36.13) + мікроелементи 20 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Соната F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння овочів будь-яких видів, допоможемо купити інсектициди та Києві, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем.