Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Артист F1 100 нас

Гібрид огірка відмінної якості, з чудовим смаком, стабільною та високою врожайністю, стійкістю до хвороб!Ультраранній, високоврожайний партенокарпічний гібрид огірка типу Амур F1. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. В одному вузлі формує 6-10 плодів. Плоди вирівняні, циліндричної форми, насичено зеленого кольору з дрібними, частими шпильками та тонкою шкіркою. Смакові якості високі. Гібрид дає стабільний та якісний урожай протягом усього періоду вирощування. Характеризується гарною транспортабельністю та лежкістю. Стійкий до вірусу огіркової мозаїки, кладоспоріозу та хибної борошнистої роси. Призначений для споживання у свіжому вигляді, засолювання, маринування та консервації.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Артист F1 100 нас : 200,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Фітоверм 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Французькі Малюк Помаранчеві 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та подолання стресових факторів Мегафол 25 г : 33,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Артист F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, якісні насіння селери та редьки, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., замовити насіння чагарників та дерев, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.