Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Платіна F1 10 нас

Ранній, високоврожайний, відрізняється чудовою якістю свіжих та консервованих плодів! Партенокарпічний потужний гібрид збалансованого вегетативно-генеративного типу. Формує найвищий урожай завдяки середній силі росту та ранньостиглості. Мале листя значно полегшує збирання врожаю. Плоди однорідні, темно-зеленого забарвлення з відмінною структурою М'якоті. Гібрид чудово підходить для засолювання та консервування. Співвідношення довжини плода до діаметру – 3,15:1. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Оптимальна густина рослин: 350-500 штук на 1 сотку. Вирізняється високою врожайністю, ідеальним для свіжого ринку та засолювання.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Платіна F1 10 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Фітоцид 15 мл + Прилипач 8 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння інші квіти Матрікарія Голден Болл 0,15 г : 10,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Брексіл Ca (CaO 15: B 0,5) 15 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Платіна F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, допоможемо купити інсектициди та Києві, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, мінеральні добрива за акційною ціною.