Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Кібрія F1 10 нас

Потужний, ранньостиглий гібрид з чудовими товарними та смаковими якостями! Надранній партенокарпічний гібрид огірка для отримання раннього врожаю в плівкових теплицях. Рослина генеративного типу з потужною силою росту, витримує значні навантаження плодами і не зупиняє зростання. Формує кілька плодів у вузлі. Плоди великогорбчасті, темно-зелені, відрізняються прекрасним товарним виглядом та відмінними смаковими якостями. Співвідношення довжини плода до товщини: 3,2:1. Ідеально підходить для збирання пікулів. Має найбільший потенціал урожайності серед усіх існуючих гібридів. Придатний для вирощування як у закритому, так і відкритому ґрунті.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Кібрія F1 10 нас : 31,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння айстра Китайська Піоновидна Королівська суміш 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Кібрія F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, найкращі насіння салату для вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.