Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас

Високі консервні та засолювальні властивості, стійкість до комплексу захворювань! Продуктивний ранньостиглий (38-42 дні) гібрид для закритого та відкритого грунту. Рослини потужні, жіночого типу цвітіння, з пучковим формуванням зав"язі. Зеленці овально-циліндричної форми, завдовжки 7-9 см, середньобугорчаті, глянсові, з прекрасними смаковими якостями, соковиті, без гіркоти. Відрізняються високими консервними та засолювальними властивостями, стійкістю до комплексу хвороб гарбузових культур. Для кращого зав"язування плодів необхідно мати поряд сорт-запилювач. Рекомендован для виробництва корнішонів. Вікористовують для засолювання та консервування.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на ісектицид Прованто Дуплет (Коннект) 10 м : 24,00 грн

Ціна на насіння капуста декоративна Російське Коло 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Уніврсальне водорозчинне добрива Кеміра Люкс NPK(14:11,4:25)+ мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, ефективний садовий вар для вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.