Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Пікнік F1 10 нас

Дружна віддача врожаю, корнішонний тип, відмінна врожайність та чудові консервні якості! Дуже дружною віддачею врожаю відрізняється скоростиглий (від сходів до дозрівання 43-48) партенокарпічний гібрид F1 Пікнік, завдяки дуже великим букетам зав'язків у вузлах на головних пагонах (до 8-10 штук). Гібрид жіночий тип цвітіння. Короткі (10-12 см), частогорбчасті, білошипі плоди хороші і свіжому, і в консервованому вигляді. З гібриду F1 Пікнік можна зібрати великий урожай маленьких огірочків – пікулів. Він щодо стійкий до хвороб. Врожайність 7 – 8 кг/розт. Гібрид призначений для вирощування плівкових теплиць. Щільність посадки 2,5-3,0 раст/м2.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Пікнік F1 10 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння фіалка Віттрока Гібридна Сапфір 20 нас : 14,50 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для квітів (NPK 14.21.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Пікнік F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.