Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Зятьок F1 10 нас

Дуже популярний гібрид з надзвичайно смачними, хрусткими плодами, високою врожайністю та рясним плодоношенням! Дуже ранній, високоврожайний гібрид з переважно жіночим типом цвітіння, з пучковим утворенням зав"язі - формує від 2-х до 6-ти плодів в одному вузлі. Корнішони короткі до 6-8 см, красивою циліндричної форми, міцні, щільні, хрусткі, без гіркоти. Плодоношення рясне та довготривале. Смакові якості неперевершені. Призначений для квашення, маринування та споживання у свіжому вигляді. Стійкий до оливкової п"ятнистості та несправжньої борошистої роси.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Зятьок F1 10 нас : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид-фунгіцид Брунька 20 мл : 38,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Метеор 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Коктейль мікроелементів Брексіл Мікс 15 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Зятьок F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.