Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Малюк 0,5 г

Дуже ранній, стійкий до комплексу хвороб, з дружньою віддачею врожаю! Скоростиглий (35-43 дня), урожайний, бджолозапильний, стійкий до хвороб і посухи сорт кущового типу. Плодоносіння тривале. Плоди невеликі, елипсовидної форми, темно-зелені с чіткими смужками до 1/2-1/3 довжини плоду, горбкуваті, з відмінними смаковими якостями, 8-12 см завдовжки. Стійкий до несправжньої борошистої роси та комплексу хвороб гарбузових культур. Цінується за дружню віддачу раннього врожаю. Призначений для використання у свіжому вигляді та для переробки.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Малюк 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Палаюча Зірка суміш 0,2 г : 7,50 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Малюк 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, купити насіння суниці та гарбуза, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.