Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Регал F1 100 нас

Тривалий період плодоношення, висока врожайність та стійкість до хвороб! Дуже ранній (45 - 48 днів) бджолозапильний гібрид огірка. Плоди приємного зеленого кольору, білошипі, дрібнобугорчасті, вирівняні по товщині та довжині. Призначений для засолювання, консервації, споживання у свіжому вигляді. Чудова транспортабельність. Тривалий період плодоношення, висока врожайність та стійкість до хвороб – основні переваги цього гібриду. При вирощуванні в літніх теплицях дає мінімум 1000 кг із сотки. Має високий товарний вигляд та відповідає вимогам українського ринку.

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння огірок Регал F1 100 нас : 60,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 10 мл : 17,00 грн

Ціна на насіння аквілегія Гібридна Рожева Королева 0,2 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Регал F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.