Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Барвіна F1 10 нас

Тіньовитривалість, стабільність у плодоношенні, стійкість до несприятливих умов вирощування! Партенокарпічесій гібрид середньої сили росту, генеративного типу, призначений для вирощування в плівкових теплицях. Формує основний урожай на центральному стеблі. Відрізняється високою продуктивністю за різних умов вирощування. Тіневитривалий, стійкий до засолених ґрунтів. Плоди циліндричної форми, великогорбчасті, вирівняні, однорідного темно-зеленого забарвлення, при досягненні 10-12 см у довжину уповільнюють подальше зростання. Характеризується підвищеною транспортабельністю та високими засолочними властивостями. Гібрид стійкий до борошнистої роси, кладоспоріозу та відносно стійкий до пероноспорозу. Універсальний для першого та другого метрообігів.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Барвіна F1 10 нас : 34,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Прованто (Конфідор) Максі 1 г : 17,00 грн

Ціна на насіння агератум Гібридний Нептун 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Барвіна F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, якісні насіння селери та редьки, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, купити насіння картоплі та гарбуза.