Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Китайські Змії 0,5 г

Оригінальний, довгоплідний сорт китайської селекції з високими смаковими якостями! Оригінальний салатний сорт з довгими, тонкими, надзвичайно ніжними плодами темно-зеленого забарвлення з короткою шийкою. Довжина плодів досягає 40-60 см. Цей сорт любить поживні грунти, тепле і вологе місце зростання. Насіння дуже чутливе до холоду, тому не треба висівати дуже рано, поки не мине загроза поворотних заморозків. Для споживання у свіжому вигляді.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Китайські Змії 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння люпин Багаторічний Жовтий 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Китайські Змії 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, купити насіння картоплі та гарбуза, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.