Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Королівський F1 10 нас

Чудові смакові якості, високі засолювальні властивості! Скоростиглий (45-50 днів) високоврожайний бджолозапильний гібрид з переважно жіночим типом цвітіння для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях. Відрізняється переважно жіночим типом цвітіння, великою кількістю зав"язі, відсутністю гіркоти, відмінними смаковими та високими засолювальними якостями. Корнішони хрусткі, довжиною 8-10 см і масою до 35-60 г, великобугорчасті, з маленькою насінневою камерою. Гібрид має високу стійкість до хвороб та стресових умов вирощування.

Сортранний

Ціна на насіння огірок Королівський F1 10 нас : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Пермаклін (Зенкор) Ліквід 20 мл : 97,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Червона Брокада 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фертімікс-Преміум для петуній NPK (12.12.36) + мікроелементи 15 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Королівський F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.