Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Їжачок F1 10 нас

Висока стійкість до перепадів температур та хвороб! Новітній ранньостиглий (40~43 дні) високоврожайний гібрид для відкритого і закритого грунту, з переважно жіночим типом цвітіння. Корнішони красиві, дрібні, 7-9 см довжиною, темно- зелені, горбкуваті, без гіркоти і порожнеч, хрусткі, не переростають і не жовтіють. Характеризується високою стійкістю до переноспорозу, вірусу огіркової мозаїки, різким перепадам температур та вологості грунту.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Їжачок F1 10 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн

Ціна на насіння Лонас Гірське Золото (сухоцвіт) 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (5,5.8,5.11,5) + S (14%) + Mg (7%) 1 кг : 105,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Їжачок F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити протруйники у Києві, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.