Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Син Полку F1 0,5 г

Комплексна стійкість до хвороб, корнішонного типу! Ранній високоврожайний гібрид для відкритого грунту. Характеризується тривалим періодом плодоношення. Рослина середньоросла, переважно жіночого типу цвітіння. Формує по 2-4 плоди в кожному вузлі, на бокових пагонах - по 2 шт. Корнішони циліндричні, глянцеві, крупнобугорчасті, довжиною 7-8 см, масою 35-70 г, не переростають. Міні-корнішони, довжиною 3-5 см, для консервування, необхідно збирати щоденно. Часті збори врожаю стимулюють плодоношення. Стійкий до багатьох хвороб гарбузових культур. Урожайність - 2,4 кг / кв.м.

Сортранний

Ціна на насіння огірок Син Полку F1 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Топсін-М 25 г : 39,00 грн

Ціна на насіння гібіскус багаторічний деревоподібний Шифоновий Букет суміш 5 нас : 45,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Син Полку F1 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, купити насіння овочів будь-яких видів, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.