Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Закуска 0,5 г

Цей сорт призначений спеціально для тих, кто полюбляє хрусткі та смачні консервовані корішони! Скоростиглий (38- 45 днів) бджолозапильний посухостійкий та стійкий до хвороб сорт. Рослина безперервно дає плоди на протязі тривалого часу. Плоди яскраво- зелені, циліндричні, завдовжки 8~12 см, крупно бугорчаті, хрусткі, ароматні, не жовтіють. Ідеальний для малосольного квашення. Міні-корнішони збирають щодня або два рази на день. Сорт стійкий до борошистої роси.

Сортранний

Ціна на насіння огірок Закуска 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння нагідки Махрові Дежавю 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Закуска 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві.