Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Квітневий F1 10 нас

Дуже ранній врожай ніжних, хрустких та соковитих плодів! Суперраній партенокарпічний гібрид, що не вимагає запилення, від сходів до початку збору плодів 45-47 днів. Рослина середньоросла, з жіночим типом цвітіння. Плоди циліндричні, слабобугорчаті, завдовжки 13-20 см,  масою 150-200 г, ніжні, без гіркоти. Салатного призначення.

Сортранний

Ціна на насіння огірок Квітневий F1 10 нас : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 10 мл : 17,00 грн

Ціна на насіння сальвія Блискуча Редді суміш 20 нас : 21,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Лохини та Чорниці NPK (20.20.20)+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Квітневий F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити насіння чагарників та дерев, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.