Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Атлантіс F1 50 нас

Ранній, дружній врожай, тривалий період плодоношення, високі смакові якості! Ранньостиглий, високоврожайний гібрид з переважно жіночим типом цвітіння. Вегетаційний період від сходів до початку збору врожаю - 45 днів. Рослина потужна, забезпечує масову віддачу врожаю, як на початку плодоношення, так і на протязі усього сезону. Плоди однорідні, помірно шипуваті, циліндричної форми, рівномірного темно-зеленого кольору, без гіркоти, високих смакових якостей. Добре зберігається та траснпортується. Стійкий до борошистої роси. Призначений для споживання у свіжому вигляді, маринування та засолювання - при переробці повністью зберігається хрусткість плодів.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Атлантіс F1 50 нас : 38,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння гіпсофіла Однорічна Рожева Міраж 0,25 г : 10,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для картоплі NPK (25.6.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Атлантіс F1 50 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.