Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Амарок F1 10 нас

Ранній, врожайний, універсальний, з чудовими смаковими якостями та високою стійкістю до хвороб! Ранньостиглий (45-50 днів) самозапильний гібрид огірка з потенційно високою врожайністю. Рослина відкритого типу, що значно полегшує догляд та збор врожаю. Плоди відмінної форми, щільні, однорідні, темно-зеленого кольору, мають чудові смакові якості. Висока транспортабельність. Рекомендован для використання у свіжому вигляді та переробки - засолювання та маринування. У гібрида висока стійкість до хвороб, в т.ч. до кладоспоріозу та вірусу огіркової мозаїки. Призначений для вирощування у відкритому грунті та плівкових укриттях /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Амарок F1 10 нас : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин (паста) 200 г : 45,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Бордюрна Крестела суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Нітроамофоска (Азофоска) NPK (16:16:16) 1 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Амарок F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, якісні насіння селери та редьки, купити насіння овочів будь-яких видів, ефективний садовий вар для вас.