Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Гуннар F1 10 нас

Стійкість до стресів, висока зав'язуваність плодів, високий ранній та загальний урожай! Дуже ранній, партенокарпічний гібрид з високим раннім та загальним урожаєм. Рослина сильна, відкрита, з дуже сильною кореневою системою. Відмінно формує зав'язь і не скидає її за стресових умов. Плоди вирівняні, циліндричні, довжиною 10-12 см, із високими смаковими якостями. Гібрид призначений для вирощування у плівкових теплицях. Найкращі результати показує у весняному та осінньому обертах при дуже ранньому та підзимовому посіві. Відмінні результати при вирощуванні на шпалері. Рекомендації щодо вирощування: необхідно видаляти всі погони на рослині до шпалери.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Гуннар F1 10 нас : 33,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Фітоверм 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння портулак Грандифлора Рожевий 0,02 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Гуннар F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, купити насіння суниці та гарбуза, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.