Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Смарагди Скіфів F1 10 нас

Соковиті, хрусткі, ароматні! Назрілі огірки — одна з перших ознак по-справжньому літа. Це чудовий низькокалорійний овоч, який містить неймовірну кількість поживних речовин. Сучасні гібриди відрізняються високою врожайністю, невибагливістю, тривалим плодоношенням, солодкою м'якоттю без гіркоти. F1 Смарагди скіфів — партенокарпічний гібрид для теплиць; ранньостиглий (40-44 дні від сходів до плодоношення). Рослина середньоросла, жіночого типу цвітіння (до 4-х плодів у вузлі). Зеленці циліндричні, темно-зелені, часто горбкуваті з білим опушенням, довжиною 11-13 см, масою 100-120 г, соковиті, хрусткі, ароматні та дуже смачні. Ідеальні для літніх салатів, нарізки, засолювання та маринування. Посів на розсаду — на початку травня. Висаджування розсади — наприкінці травня-початку червня у фазі 2-3-х справжніх листків. Посів у ґрунт — наприкінці травня-початку червня. Гібрид стійкий до оливкової плямистості та справжньої борошнистої роси, толерантний до помилкової борошнистої роси та ВОМ. Насіння після збирання зберігає схожість протягом 7 років за оптимальних умов зберігання /Гавриш/

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Смарагди Скіфів F1 10 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біопрепарат Органік-Баланс (Оздоровець Грунту) 35 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння астра Високоросла Краллен Персер 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію ( 16 MgO + 32 SO3) 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Смарагди Скіфів F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, найкращі насіння салату для вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.