Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Тітус F1 20 нас

Середньоранній, дуже врожайний гібрид з високими смаковими якостями! Вегетаційний період від сходів до плодоношення - 45-55 днів. Використовується у свіжому вигляді та для консервації. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Плід - циліндричний корнішон, з великими горбками, інтенсивно зеленого кольору та високими смаковими якостями. Генетично не має гіркоти. Стійкий до таких хвороб гарбузових, як парша, вірусна мозаїка та несправжня борошниста роса.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Тітус F1 20 нас : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Капусти 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Пірует Червона 10 нас : 20,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон для винограду NPK+Mg (3.7.37+2) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Тітус F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, мінеральні добрива за акційною ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт.