Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Шакті F1 10 нас

Хрусткий, з насиченим ароматом, ідеальний для засолювання та консервування! Партенокарпічний гібрид огірка корнішонного типу, який призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Плоди велико-горбчасті, темно-зеленого кольору, гарної форми, довжиною до 9 см. Вегетаційний період 40-45 днів. Гібрид характеризується неперевершеними смаковими якостями та насиченим огірковим ароматом. Ідеально підходить для засолювання та консервування, оскільки має щільну структуру без порожнеч і залишається хрустким навіть після переробки. Характеризується стійкістю до борошнистої роси, бурої плямистості та несприятливих погодних умов.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Шакті F1 10 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Томатів 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння дельфініум Мереживо 0,3 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Шакті F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.